Dat@Gene.nl

woensdag 25 november 2020  
Dat@Gene.nl
Diensten en Tarieven

Diensten & Tarieven

Automatische toezending familiena(a)m(en)
Als u voor deze mogelijkheid kiest kunt u een onbeperkt aantal familienamen opgeven. Gedurende 365 dagen ontvangt u dan alle berichten die worden toegevoegd aan de index waarop een of meer van de door u opgegeven familienamen voorkomt.
Bovendien ontvangt u bij uw eerste aanmelding, of als u een familienaam aan uw lijstje toevoegt, alle berichten die tot dat moment in de index zijn ingevoerd.
 
U kunt uw bestellingen plaatsen door bij het zoeken naar berichten voor een van de twee bestelopties te kiezen.
Als u nog geen abonnement hebt zult u zo spoedig mogelijk daarna een volledig vrijblijvende offerte/factuur ontvangen. Na ontvangst van uw betaling kunt u de eerste berichten tegemoet zien per e-mail.
Dat kunnen grote hoeveelheden berichten zijn, dus het is prettig (maar geen vereiste) als u beschikt over een breedband (ADSL of kabel) verbinding en met enige regelmaat uw e-mail uitleest.
 
 
 
Toezending op verzoek
Naast het abonneren op een familienaam kunt u ook op verzoek individuele berichten bestellen.
U betaalt een vast bedrag per jaar en gedurende dit jaar kunt alle berichten die u wilt hebben bestellen. Binnen maximaal twee weken kunt u de bestelde berichten per e-mail tegemoet zien.
Het aantal berichten dat u in de looptijd van het jaar bestelt is niet belangrijk. Als u echter alle berichten waarop een bepaalde familienaam voorkomt wilt hebben dan dient u te kiezen voor “Automatische toezending familiena(a)m(en)”.
 
 
Tarieven
  • De kosten voor “Automatisch toezending familiena(a)m(en)” bedragen € 10,00 voor een periode van 365 dagen, ongeacht het aantal namen dat u opgeeft. Bovendien kunt u gedurende de looptijd van de overeenkomst naar keuze familienamen toevoegen of vervangen.
    Na afloop van de overeenkomst ontvangt u opnieuw een factuur voor de volgende periode. Hier zitten vanzelfsprekend geen verplichtingen aan vast.
  • De kosten voor “Toezending op verzoek” bedragen € 5,00 voor een periode van 365 dagen, ongeacht het aantal berichten dat u opvraagt gedurende de looptijd van de overeenkomst. Het opvragen van alle berichten waarop een bepaalde familienaam voorkomt kan alleen als dat minder dan 10 berichten betreft.
    Na afloop van de overeenkomst ontvangt u opnieuw een factuur voor de volgende periode. Hieraan zitten vanzelfsprekend geen verplichtingen aan vast.
     
Verrekening in natura
Mocht u in de gelegenheid zijn om op periodieke basis (maandelijks, per kwartaal of anders) familieberichten toe te zenden kunt vanzelfsprekend gratis gebruik maken van de diensten van Dat@Gene. Voor meer informatie kunt u het best contact opnemen via e-mail: berichten@datgene.nl